ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING
ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην party-catering μας αρέσει να ασχολούμαστε μαζί σου! Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης είναι για μας μοναδικός όπως και μοναδικές είναι οι ανάγκες του για τροφοδοσία. Ο σωστός σχεδιασμός γίνεται βήμα-βήμα και περιλαμβάνει:

consultation | αυτοψία | πρόταση + κατόψεις | παρουσίαση + δοκιμή

Η ολοκληρωμένη πρόταση που κάνουμε θα είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα!

"Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο
της πραγματικής ευτυχίας"
Χάρης Λιούβας
chef
charis

ΓΑΜΟΣ
BASIC SET MENUS

LIMITED EDITION

ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ

Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε φρέσκα υλικά για τις εκδηλώσεις μας. Έτσι, σιγουρεύουμε ότι το φαγητό διατηρεί τις θρεπτικές του αξίες και νοστιμιά σε αντίθεση με επεξεργασμένα τρόφιμα που είναι εκτεθειμένα σε συντηρητικά και χημικά.
Το φαγητό προετοιμάζεται λίγο πριν αποχωρήσει από το εργαστήριο και μεταφέρεται σε κουτιά για να παραμείνει στη σωστή θερμοκρασία ως τη κατανάλωσή του.​

διαφήμιση

ΓΑΜΟΣ
FINGER FOOD SET MENUS

LIMITED EDITION

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

Θέλουμε οι πελάτες μας να δοκιμάζουν το φαγητό της εκδήλωσής τους πριν από αυτή. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουν από πριν το φαγητό του menu που έχουν επιλέξει και μπορούν να το αναπροσαρμόσουν αν χρειαστεί. Κλείσε ραντεβού για δοκιμή του menu που επέλεξες και έλα να γευτείς το φαγητό πριν από οποιονδήποτε άλλο. Θα συμφωνήσεις μαζί μας για την ανώτερη ποιότητα που προσφέρουμε.

διαφήμιση

ΓΑΜΟΣ
COCKTAIL BUFFET SET MENUS

  • ΓΙΑΤΙ PARTY-CATERING;
  • ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουμε προκειμένου να επιλέξουμε τροφοδοσία είναι η αποστολή e-mail. Βρίσκουμε mail εταιρειών από αναζήτηση στο Google ή τον χρυσό οδηγό και κάνουμε copy paste ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Οι εταιρείες τροφοδοσίας απαντούν επίσης με copy paste, ακριβώς το ίδιο μήνυμα σε όλους τους πελάτες.

Ίσως κάποια από αυτές τις εταιρείες, αν είσαι τυχερός, έχει όμορφη μορφοποίηση ή όμορφες επαγγελματικές φωτογραφίες αγορασμένες σε site με φαγητά. Εσύ, μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τα κριτήρια που έχεις. Μπορεί να επιλέξεις το πιο οικονομικό, αυτούς που σου απάντησαν πρώτοι, αυτούς με την πιο όμορφη μορφοποίηση ή ακόμα και αυτούς που έχουν το πιο πιασάρικο όνομα. Είναι όμως πραγματικά αυτό το ζητούμενο;

Ποιος ασχολείται όμως μαζί σου;

Στην party-catering έχουμε την πεποίθηση ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και έχει ξεχωριστές ανάγκες, ξεχωριστό γούστο και διαφορετικό budget. Για αυτό τον λόγο σε προσκαλούμε να αφιερώσεις χρόνο και να μας επισκεφτείς. Να μας βοηθήσεις να στήσουμε σωστά το δικό σου event. Να προσαρμόσουμε την προσφορά μας σε σένα και το τι θα ευχαριστούσε τους δικούς σου καλεσμένους.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το event που θα ετοιμάσουμε για σένα θα είναι μόνο για σένα.  Μόνο έτσι διασφαλίζουμε την επιτυχία του. Αυτό είναι party-catering.

Φτιαγμένη για χαρούμενους ανθρώπους.

consultation

Βρες χρόνο και κλείσε ραντεβού! Έτσι μπορούμε να διερευνήσουμε τις πραγματικές ανάγκες σε τροφοδοσία και διαστάσεις του event. Μη στέλνεις ακόμα ένα mail. Έλα και πες μας τι σκέφτεσαι. Εμείς θα το φτιάξουμε για σένα σωστά!

αυτοψία

Επισκεπτόμαστε τον χώρο του event. Η επίσκεψη από τον event consultant είναι απαραίτητη ειδικά όταν o χώρος που θα πραγματοποιηθεί  είναι εξωτερικός και παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η βροχή, ο φωτισμός ή η μουσική μπορούν ακόμα και να καταστρέψουν ότι έχει σχεδιαστεί.

πρόταση + κατόψεις

Ο δεύτερος λόγος που επισκεπτόμαστε τον χώρο είναι διότι έτσι μόνο μπορούμε να μετρήσουμε και να υπολογίσουμε σκάλες, πισίνες, τοίχους και ότι άλλο εμπόδιο μπορεί να υπάρχει. Όταν έχουμε σωστά μέτρα σχεδιάζουμε κάτοψη και συμφωνούμε από πριν για το που είναι σωστό να τοποθετηθεί μπουφές, τραπέζια, stand, dj ή ότι άλλο έχει επιλεγεί.

παρουσίαση + δοκιμή

Όταν παρουσιάσουμε την πρότασή μας, το κάνουμε πάντοτε χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Σημαίνει ότι μπορείς να έχεις πολλή καλή εικόνα του τι έχει να ακολουθήσει και έτσι δεν μένουν τυφλά σημεία και απορίες. Η party-catering σου δίνει την επιλογή δοκιμής όσο μεγάλο ή μικρό είναι το event. Η δοκιμή είναι κάτι που προτείνουμε για να προλάβουμε πιθανές τροποποιήσεις και προσθέσεις.

GALLERY

moi-round-2-pidip7snk2ojevi223729cdbugr0n4o1sqryw1qdw0
"οι πελάτες μας μας οδήγησαν
να φτιάξουμε την party-catering"
Ιρένε Βήττα Βαβούσκου
ιδιοκτήτρια​

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ

✓ λευκή τέντα με σκέπαστρο  για τον ήλιο

✓ τραπέζια και  τραπεζομάντηλα  μπουφέ

✓ ανοξείδωτες  πιατέλες με κεράκια ρεσώ

✓ γυάλινες και inox  πιατέλες παρουσίαση

✓ stand ή ροτόντες για  τους  καλεσμένους

✓ πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα πολυτελ. 

BLOG

FAQs

Η party-catering ξεκίνησε ως by-product της Partyland, σύντομα αποκόπηκε από τη μαμά εταιρεία και λειτουργεί πλέον αυτόνομα. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική εστιάζοντας στον ίδιο τον πελάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτού προσφέροντας value for money menus.

Με άλλα λόγια, για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να περάσουμε τα 4 στάδια προγραμματισμού.

  1. consultation σημαίνει σωστή διερεύνηση αναγκών του τι θέλει ο πελάτης μας χωρίς αυτό που προσφέρουμε να είναι ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από το ζητούμενο. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουμε από πιθανές απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής και άσκοπες χρεώσεις.
  2. αυτοψία είναι η επίσκεψη στο χώρο του event για να ληφθούν όλες οι παράμετροι υπόψιν, όπως για παράδειγμα σε εξωτερικούς χώρους η θερμοκρασία, η βροχή ο φωτισμός και η σκίαση ή για εσωτερικούς χώρους οι σκάλες, τα μπαλκόνια και η παροχή ρεύματος και τρεχούμενου νερού.
  3. πρόταση + κατόψεις ετοιμάζουμε ολοκληρωμένη πρόταση για το menu που περιλαμβάνει και κατόψη του χώρου. Στην πρόταση υπάρχει η επιλογή επιπλέον εξοπλισμού και happening από εξωτερικούς συνεργάτες όπως λουκουμάδες, παγωτό ή απασχόληση για τα παιδιά καθώς και διακόσμηση.
  4. παρουσίαση + δοκιμή παρουσιάζουμε ολοκληρωμένη πρόταση με δυνατότητα δοκιμής. Η πρόταση παρουσιάζεται τόσο στον δικό μας χώρο από εμάς όσο υπάρχει και η δυνατότητα να σταλεί ηλεκτρονικά σε e-mail, messenger ή viber. Για μεγαλύτερα events  υπάρχει δυνατότητα δοκιμής.

 

Στην party-catering μας αρέσει να ασχολούμαστε μαζί σου! Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός όπως και οι ανάγκες του σε τροφοδοσία. Είναι για μας ιδανικό να σχεδιάσουμε το δικό σου event βήμα-βήμα έτσι η ολοκληρωμένη πρόταση που θα κάνουμε να είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα!

Στην περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει τι επιθυμείς  και έχεις μπερδευτεί,  έχουμε τεράστια ποικιλία από έτοιμα menu που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτούσια είτε ως βάση για να ξεκινήσουμε ένα menu για το δικό σου event. Στο κάτω-κάτω μόνο εσύ γνωρίζεις τι είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τους δικούς σου καλεσμένους.

Ο πελάτης της party-catering γνωρίζει και χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες και επιδιώκει να έχει μια value for money προσέγγιση στο event που ετοιμάζει. Δίνει βάση στην ποιότητα και τη σωστή παρουσίαση χωρίς να τον ενδιαφέρει το gourmet και το upper end της αγοράς. Του αρέσει το μοντέρνο και υιοθετεί τα food trends της εποχής. 

Η party-catering μπορεί και αναλαμβάνει βαπτίσεις, γάμους, αρραβώνες, πολιτικά events, εταιρικά party, συνέδρια, εγκαίνια καταστημάτων και γραφείων, coffee breaks, light lunches, αποφοιτήσεις σχολείων, παιδικά party, γιορτές στο σπίτι καθώς παρέχει λύσεις σε μόνιμες συνεργασίες τροφοδοσίας σωματείων και ιδρυμάτων.

Η party-catering μπορεί και αναλαμβάνει να καλύψει ανάγκες τροφοδοσίας για μέχρι 3000 άτομα. Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι διαφορετικά events έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο σε πολυπλοκότητα προετοιμασίας όσο σε ανάγκες εξοπλισμού και service έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο για τους καλεσμένους.

Ο αριθμός καλεσμένων που παρευρίσκονται είναι πάντοτε μικρότερος του αριθμού των ατόμων που έχουν λάβει πρόσκληση. Υπάρχουν όμως καλεσμένοι που ανταποκρίνονται θετικά με όλο το εύρος της οικογένειάς τους και θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Το πιο σωστό είναι να ζητηθεί από τους καλεσμένους να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν από πριν με σκοπό το σωστό προγραμματισμό.

Η party-catering συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές, δυνατά ονόματα στην τοπική αγορά της Θεσσαλονίκης. Είναι συνειδητή απόφαση για την εταιρεία μας να στηρίζουμε την τοπική αγορά καθώς προμηθευόμαστε όλες μας τις πρώτες ύλες ντόπια. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητά.  

Λόγω του μεγάλου εύρους διαφορετικών event που μπορούμε να αναλάβουμε, υπάρχει αντίστοιχα μεγάλο εύρος και στις τιμές που συνοδεύουν αυτά. Παράλληλα θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το service, ο εξοπλισμός, η απόσταση και πιθανά happening που μπορούν να συνοδεύσουν το event τη μέρα εκείνη. 

Στην party-catering δεν υπάρχει δυνατότητα σερβιριστών menu διότι δεν είναι κομμάτι της φιλοσοφία μας. Μπορούμε να καλύψουμε ανάγκες τροφοδοσίας με μεγάλο εύρος σε ποσότητα και ποικιλία με το κομμάτι της παρουσίασης να είναι πάντοτε σε buffet. Αυτή είναι ούτως η άλλως και η παγκόσμια τάση για events πλέον.

Η party-catering καλύπτει την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τους παρακάτω Δήμους: Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Βόλβης, Δέλτα, Θερμαϊκού, Θέρμης, Λαγκαδά, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου.

Επίσης αναλαμβάνει event  στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής,  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Η party-catering μπορεί να καλύψει ανάγκες τροφοδοσίας σε οποιοδήποτε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σύμφωνα πάντα με την πολιτική χρήσης  του συγκεκριμένου χώρου που θα φιλοξενήσει το event και εφόσον υπάρχει άδεια από τον ιδιοκτήτη του χώρου, είτε αφορά σε ιδιώτη είτε σε ιδιωτικό, δημοτικό ή κρατικό φορέα.

Καλό είναι να κλείσουμε ραντεβού και να μιλήσουμε για τις ανάγκες του δικού σου event και πως μπορούμε να καλύψουμε σε ανάγκες τροφοδοσίας. Είναι για μας ιδανικό να σχεδιάσουμε το δικό σου event βήμα-βήμα έτσι η ολοκληρωμένη πρόταση που θα κάνουμε να είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα!

Τα menu της party-catering είναι ανεβασμένα στη σελίδα του κάθε είδους. Για παράδειγμα τα menu βάπτισης είναι στο κομμάτι της βάπτισης, τα menu του γάμου στο κομμάτι του γάμου κτλ.

Υπάρχουν έτοιμα menu που μπορούν να καλύψουν μεγάλο εύρος αναγκών σε τροφοδοσία. Τα menu αυτά βρίσκονται ανεβασμένα στο site της party-catering σε μορφή .pdf Αν υπάρχει κάποιο έτοιμο menu που να καλύπτει τις δικές σου ανάγκες σε τροφοδοσία, μπορείς να μας ζητήσεις προσφορά και με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της party-catering γίνεται η παραγγελία ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημά. Στην περίπτωση αυτή η κατάθεση περιλαμβάνει όλο τον ποσό. Τέλος λαμβάνεις mail επιβεβαίωσης της αγοράς του προϊόντος και υπογεγραμμένη σύμβαση για ανάληψη του event.

Όταν έχει γίνει η παραγγελία από online αγορά αποδεκτή και έχει περάσει η πληρωμή του ποσού, λαμβάνεις mail επιβεβαίωσης της αγοράς του προϊόντος και υπογεγραμμένη σύμβαση για ανάληψη του event.

Στην περίπτωση που η παραγγελία από online αγορά δεν γίνεται αποδεκτή λαμβάνεις mail απόρριψης της πληρωμής και θα χρειαστεί φυσική παρουσία προσώπου για να γίνει η διαδικασία manually από την αρχή.

Η ζήτηση για τροφοδοσία διαφέρει από εποχή σε εποχή με αποτέλεσμα να υπάρχουν περίοδοι υψηλότερης ζήτησης σε σχέση με άλλες. Έτσι λοιπόν η ζήτηση για τροφοδοσία ανεβαίνει κατακόρυφα μεταξύ τέλος Απριλίου με τέλος Σεπτεμβρίου. Η ολοκληρωμένη πρόταση που στέλνουμε είναι πάντοτε βάσει διαθεσιμότητας.

Η party-catering προτείνει στους πελάτες της τη δοκιμή του menu που έχει επιλεγεί. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουμε από πιθανές απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής ενώ μπορούμε να τροποποιήσουμε το menu έτσι ώστε να έρθει γευστικά εκεί που πρέπει και το αποτέλεσμα να είναι άψογο για τους καλεσμένους. Η υπηρεσία αυτή γίνεται κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας.

Βεβαίως και μπορούμε! Η party-catering συνεργάζεται στενά πέρα από chef με διατροφολόγους που επιβλέπουν τα menu πριν αυτά εκδοθούν για αγορά. Η υπηρεσία αυτή είναι εξειδικευμένη και μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με τη δοκιμή του menu που έχει επιλεγεί και κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας.

Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί προκύπτει μόνο από συνδυασμό διαφορετικών menu τότε θα συνδυάσουμε τα διαφορετικά menu μεταξύ τους! Στην party-catering έχουμε μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό του κάθε event γιατί αυτό που έχει σημασία για μας είναι να μείνουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο από τα έτοιμα menu που να σε ικανοποιεί τότε καλό θα ήταν να κλείσεις ραντεβού στο χώρο μας για να φτιάξουμε μαζί βήμα-βήμα μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα! Στην party-catering έχει σημασία να μείνουν οι πελάτες μας πάντοτε ικανοποιημένοι.

Βεβαίως και υπάρχουν! Στην περίπτωση που υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες όπως vegan ή vegetarian σε κομμάτι του menu ή σε όλο το εύρος του, καλό θα ήταν να κλείσεις ραντεβού στο χώρο μας για να φτιάξουμε μαζί βήμα-βήμα μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του menu αυτού.

Η party-catering δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ετοιμάσει τροφοδοτικές επιλογές που να είναι προορισμένες για άτομα με αλλεργίες, όποιες αλλεργίες κι αν είναι αυτές. Μπορούμε να αποφύγουμε επιλογές τροφοδοσίας που είναι υψηλού ρίσκου όπως ψάρι, θαλασσινά, φράουλες και ξηρούς καρπούς κατόπιν συμφωνίας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για allergy-free αποτέλεσμα.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της αλλά και να μην σερβίρει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις φαγητό που έχει φτιαχτεί από πριν στο σπίτι, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε διαφορετικό τραπέζι και σερβιρισμένο σε οικιακά σκεύη έτσι ώστε να είναι αντιληπτό από τους καλεσμένους ότι το φαγητό αυτό δεν αποτελεί κομμάτι της τροφοδοσίας από την party-catering.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της αλλά και να μην σερβίρει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις φαγητό που έχει φτιαχτεί από άλλο catering ταυτόχρονα με το δικό μας, δεν είναι αποδεκτό και αποτελεί σοβαρό λόγο αποχώρησης της party-catering από το event αφού πρώτα γίνει εξόφληση του ποσού που έχει συμφωνηθεί.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει ποτά που δεν είναι παροχή της αλλά και να μην σερβίρει ποτά που δεν είναι παροχή της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις ποτά από άλλο πάροχο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε διαφορετικό τραπέζι/bar και σερβιρισμένο σε ποτήρια του άλλου παρόχου έτσι ώστε να είναι αντιληπτό από τους καλεσμένους ότι τα ποτά αυτά δεν αποτελούν κομμάτι της τροφοδοσίας από την party-catering.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει ποτά που δεν είναι παροχή της αλλά και να μην σερβίρει ποτά που δεν είναι παροχή της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις ποτά που έχουν αγοραστεί από πριν στο σπίτι, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε διαφορετικό τραπέζι/bar και σερβιρισμένο σε οικιακά ποτήρια έτσι ώστε να είναι αντιληπτό από τους καλεσμένους ότι τα ποτά αυτά δεν αποτελούν κομμάτι της τροφοδοσίας από την party-catering.

Η party-catering είναι σε θέση να καλύψει ανάγκες σε εξοπλισμό τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. Αν όμως επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετική εταιρεία για κάλυψη των αναγκών του εξοπλισμού, τότε καλό θα ήταν να υπάρχει ενημέρωση για σωστό προγραμματισμό  του event.

Η party-catering καλύπτει τις ανάγκες σε βασικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα καλύπτουμε σε τραπέζια buffet, πιατέλες ρεσώ, πιατέλες για κρύα εδέσματα, πιάτα, ποτήρια, πιάστρες, μαχαιροπίρουνα (όπου είναι απαραίτητο), χαρτοποπετσέτες (μεγάλες ή μικρές), τέντα-σκέπαστρο για τον buffet stand ανάλογα με τη συμφωνία.

Η party-catering μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε πλήρη εξοπλισμό. Συγκεκριμένα μπορούμε να καλύψουμε τραπέζια ροτόντες (μικρές και μεγάλες), καρέκλες (με κάλυμμα ή χωρίς), πτυσσομενες τέντες (απλές και βαρέως τύπου), εξέδρες, πίστες χορού, φωτισμό, θέρμανση, ψύξη, τραπεζομάντηλα και πετσέτες υφασμάτινες.

Στην περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον εξοπλισμό και πέρα από τον βασικό εξοπλισμό που παρέχουμε χωρίς χρέωση, καλό θα ήταν να αναφερθεί κατά την συνάντησή μας έτσι ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός και να μπορέσουμε να δώσουμε τη καλύτερη δυνατή τιμή από την αρχή. Επίσης όταν γνωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες από την αρχή έτσι διασφαλίζουμε διαθεσιμότητα.

Οι πιατέλες που χρησιμοποιεί η party-catering είναι μεταλλικές για το φαγητό που χρειάζεται να παραμείνει στη σωστή θερμοκρασία και από πορσελάνη για τα κρύα φαγητά. Τα πιάτα μπορεί να είναι είτε πλαστικά, είτε γυάλινα. Τα ποτήρια μπορεί να είναι πλαστικά διάφανα εξαιρετικής ποιότητας είτε γυάλινα.

Στην περίπτωση που η συμφωνία με την party-catering δεν περιλαμβάνει service και ο εξοπλισμός παραμείνει στο χώρο σου με παραλαβή από εμάς την επομένη, τότε θα πρέπει να μαζευτούν τα αποφάγια από τα πιάτα και τις πιατέλες και να πεταχτούν. Ο εξοπλισμός δεν χρειάζεται να πλυθεί. Το πλύσιμο των πιάτων θα γίνει από εμάς.

Βεβαίως και μπορείς! Η party-catering παρέχει τη δυνατότητα να παραδώσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο το φαγητό και να αποχωρήσουμε. Αυτό γίνεται κατόπιν συμφωνίας και ζητείται εγγύηση για τον εξοπλισμό που σου εμπιστευόμαστε! Το ποσό που ορίζεται ως εγγύηση για τον εξοπλισμό προκαταβάλλεται τη μέρα του event.

Εφόσον η συμφωνία με την party-catering είναι για να παραδώσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο το φαγητό και να αποχωρήσουμε, ζητείται εγγύηση για τον εξοπλισμό που σου εμπιστευόμαστε.Το ποσό της εγγύησης διαφοροποιείται ανάλογα με το τι είδους εξοπλισμό αφήνουμε στον χώρο και την ποσότητα αυτού. Η εγγύηση είναι πάντοτε σε μετρητά και πέρα του ποσού που έχει συμφωνηθεί για το φαγητό.

Είναι πολιτική της party-catering το ποσό της εγγύησης να επιστρέφεται την επομένη μέρα πάλι σε μετρητά, εφόσον ο εξοπλισμός βρίσκεται στην ίδια καλή κατάσταση όπως τον έχουμε αφήσει στο χώρο σας και επιστρέφεται στην ίδια ποσότητα αυτού που έχουμε αφήσει. Γίνεται έλεγχος και επιστρέφεται η εγγύηση.

Είναι πολιτική της party-catering στην περίπτωση κατεστραμμένου ή χαμένου εξοπλισμού να παρακρατείται κομμάτι ή ολοκληρο το ποσό της εγγύησης που έχει καταβληθεί. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει τιμοκατάλογος ζημιών και οι χρεώσεις γίνονται σύμφωνα με αυτόν. Οι πελάτες που έχουν ζητήσει τον εξοπλισμό είναι εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνοι για αυτόν. 

Η party-catering μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε πλήρη εξοπλισμό εφόσον συνοδεύει το φαγητό που έχει παραγγελθεί για το event. Σκοπός της επιχείρησης είναι να παρέχει τροφοδοσία και όχι εξοπλισμό. Για αυτόν τον λόγο, η party-catering δεν μπορεί να παρέχει μόνο εξοπλισμό χωρίς φαγητό για οποιοδήποτε event.

Βεβαίως και μπορείς! Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων που μπορείς να έχεις στο event που οργανώνεις. Συγκεκριμένα μπορούμε να καλύψουμε σε σερβιτόρους, runners, barista, bartenders, barbeque specialists ή ψητάδες, clown, παιδαγωγούς, djs, άτομο για happening με λουκουμάδες και άτομο για happening με παγωτό.

Ένα event  μπορεί να διαρκέσει από 2 ως και τέσσερις ώρες. Τα event μικρής διάρκειας είναι συνήθως coffee breaks, κοπή πίτας και κέρασμα έξω από εκκλησία. Οι μεγαλύτερες σε διάρκεια event είναι μπουφές για βάπτιση ή γάμο και φαγητό για αρραβώνα στο σπίτι.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Τώρα, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας μας, εύκολα και γρήγορα και εμείς θα στείλουμε την οικονομική προσφορά μας στο mail σου.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

GOOGLE RATING

4.5

PARTY-CATERING

WE GIVE MORE FOR YOUR MONEY


AKOMA TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;

party-catering

μπορείς να μας βρεις

στέλιου καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

ή να μας καλέσεις

στο +30 2310 473410