ΕΜΕΙΣ

  • Ιρένε
  • Χάρης

Πίσω από την party-catering, βρίσκομαι εγώ, η Ιρένε. Είναι αλήθεια ότι δεν θα με βρεις με την πρώτη. Συνήθως βρίσκομαι μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή με ένα φλιτζάνι καφέ από δίπλα. Είμαι αυτή που φροντίζει μεγάλο κομμάτι από το παρασκήνιο ώστε όλα να πάνε όλα ρολόι.

Δεν είμαι ούτε μαγείρισσα, ούτε οικονομολόγος. Είμαι μία αθεράπευτα ρομαντική που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο σκορπίζοντας χαμόγελα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ασχολήθηκα με την εστίαση. Είναι πολύ όμορφο να πλαισιώνεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στις ζωές των ανθρώπων και να το κάνεις σωστά.

Έτσι συνεχίζουμε, προχωράμε και βλέπουμε μόνο μπροστά βάζοντας νέους στόχους για κάθε επόμενη χρονιά προσπαθώντας να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Μόνη μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου Τάσο αλλά και τη μικρή Κωνσταντίνα με την απεριόριστη κατανόηση και αγάπη που δείχνουν όταν η μαμά δουλεύει, -και είναι πολλές οι ώρες αυτές.

Και πάνω απ’ όλα δεν θα είχαμε προχωρήσει μπροστά αν δεν υπήρχαν οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και οι εργαζόμενοί μας που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Ιρένε

 

Η ανάγκη για δημιουργία με ώθησε στο να ασχοληθώ με την τέχνη της μαγειρικής σε όλες τις εκφάνσεις της. Έμαθα να χρησιμοποιώ την κουζίνα με μεγάλη άνεση από μικρή κιόλας ηλικία.

Μέσα από διαρκή προσπάθεια αυτοβελτίωσης πάνω στο κομμάτι της μαγειρικής πειραματίστηκα, εκπαιδεύτηκα και κατέθεσα ψυχή  δοκιμάζοντας υλικά, τεχνικές και συνταγές.

Είναι αλήθεια ότι η κοσμοθεωρία μου είναι συνυφασμένη με τη δίψα μου για ζωή και αυτό αποτυπώνεται και στον τρόπο που συνδυάζω γνώσεις, εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και παράδοση.

Θέλω τα πιάτα μου να αποτελούν εμπειρία που θα μείνει για πάντα στην καρδιά των καλεσμένων. Για μένα, φαγητό σημαίνει ΝΙΩΘΩ. Φαγητό σημαίνει ΥΠΑΡΧΩ.

Λατρεύω τη ζωή, τους ανθρώπους και το γέλιο. Λατρεύω την Ελλάδα, το φως και τη δύναμη που έχει αυτός ο τόπος μέσα στην κουζίνα του. Επιλέγω Ελληνικά προϊόντα.  

Για μένα, η Θεσσαλονίκη είναι συνειδητή επιλογή καθώς με φέρνει, μετά από πολλά χρόνια, και πάλι κοντά στην οικογένειά μου.

Μέσα από την party-catering έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε είτε τα έτοιμα set menus είτε να συνθέσουμε μαζί, βήμα-βήμα, το menu που θα ικανοποιήσει κάθε γευστική επιθυμία σας.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Τώρα, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας μας, εύκολα και γρήγορα και εμείς θα στείλουμε την οικονομική προσφορά μας στο mail σου.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

GOOGLE RATING

4.5

PARTY-CATERING

WE GIVE MORE FOR YOUR MONEY


AKOMA TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;

party-catering

μπορείς να μας βρεις

στέλιου καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

ή να μας καλέσεις

στο +30 2310 473410