ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

new logo for happy peopleΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ PARTY-CATETING:
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Κάθε εκδήλωση είναι για μας μοναδική - είναι φτιαγμένη βήμα-βήμα σύμφωνα με το γούστο και το budget του οικοδεσπότη. Για το catering της εκδήλωσής σου, εμπιστεύσου τους ειδικούς: Η party-catering ξεχωρίζει καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία γεύσεων αλλά και μοναδική ποιότητα χάρη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα είδη.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Catering βάπτισης:
κλασικά ή θεματικά μενού για όλα τα budget – βρες αυτό που σου ταιριάζει.

ΓΑΜΟΣ

Catering Γάμου:
για εκδήλωση γάμου
ή μπουφέ έξω από
την εκκλησία.

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ

Catering αρραβώνων στο χώρο σου ή όπου αλλού επιλέξεις.  Flexible menu options available.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ

Για εταιρικά πάρτυ, εκδηλώσεις και συνέδρια παρέχουμε coffee menu & light lunch menu.

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Catering για party αποφοίτησης. Ευέλικτα μενού, θεματικά ή κλασικά για όλα τα budget.

PARTY

Catering για παιδικά party και όχι μόνο. Οι πιο εντυπωσιακές, 3d τούρτες είναι στην party-catering.

LIMITED EDITION

GALLERY

LIMITED EDITION

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aκούμε τι θέλει ο πελάτης μας και πως το έχει ο ίδιος φανταστεί έτσι ώστε καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες και διαστάσεις του event.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΨΙΑ

Eπισκεπτόμαστε οι ίδιοι τον χώρο του event για να είμαστε σίγουροι ότι καλύπτουμε ανάγκες σε service, εξοπλισμό και σωστή παρουσίαση.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις λαμβάνοντας υπόψιν το προσωπικό γούστο του πελάτη μας, το budget αλλά και το χαρακτήρα του event.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ

Παρουσιάζουμε την πρότασή μας και δίνουμε τη δυνατότητα δοκιμής για να διαμορφωθεί άποψη πάνω στο menu που έχει επιλεγεί.

LIMITED EDITION

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ PARTY CATERING ΜΟΝΑΔΙΚΗ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LIMITED EDITION

"Αποδείχθηκε η πιο σωστή επιλογή. Χαιρόμαστε που τους προτιμήσαμε. Τα έκαναν όλα δυνατά και πήραν από μας όλο το άγχος."
Γιάννης Μητρόπουλος
Μηχανικός

BLOG

FAQs

Η party-catering ξεκίνησε ως by-product της Partyland, σύντομα αποκόπηκε από τη μαμά εταιρεία και λειτουργεί πλέον αυτόνομα. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική εστιάζοντας στον ίδιο τον πελάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες αυτού προσφέροντας value for money menus.

Με άλλα λόγια, για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να περάσουμε τα 4 στάδια προγραμματισμού.

  1. consultation σημαίνει σωστή διερεύνηση αναγκών του τι θέλει ο πελάτης μας χωρίς αυτό που προσφέρουμε να είναι ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από το ζητούμενο. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουμε από πιθανές απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής και άσκοπες χρεώσεις.
  2. αυτοψία είναι η επίσκεψη στο χώρο του event για να ληφθούν όλες οι παράμετροι υπόψιν, όπως για παράδειγμα σε εξωτερικούς χώρους η θερμοκρασία, η βροχή ο φωτισμός και η σκίαση ή για εσωτερικούς χώρους οι σκάλες, τα μπαλκόνια και η παροχή ρεύματος και τρεχούμενου νερού.
  3. πρόταση + κατόψεις ετοιμάζουμε ολοκληρωμένη πρόταση για το menu που περιλαμβάνει και κατόψη του χώρου. Στην πρόταση υπάρχει η επιλογή επιπλέον εξοπλισμού και happening από εξωτερικούς συνεργάτες όπως λουκουμάδες, παγωτό ή απασχόληση για τα παιδιά καθώς και διακόσμηση.
  4. παρουσίαση + δοκιμή παρουσιάζουμε ολοκληρωμένη πρόταση με δυνατότητα δοκιμής. Η πρόταση παρουσιάζεται τόσο στον δικό μας χώρο από εμάς όσο υπάρχει και η δυνατότητα να σταλεί ηλεκτρονικά σε e-mail, messenger ή viber. Για μεγαλύτερα events  υπάρχει δυνατότητα δοκιμής.

 

Στην party-catering μας αρέσει να ασχολούμαστε μαζί σου! Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός όπως και οι ανάγκες του σε τροφοδοσία. Είναι για μας ιδανικό να σχεδιάσουμε το δικό σου event βήμα-βήμα έτσι η ολοκληρωμένη πρόταση που θα κάνουμε να είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα!

Στην περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει τι επιθυμείς  και έχεις μπερδευτεί,  έχουμε τεράστια ποικιλία από έτοιμα menu που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτούσια είτε ως βάση για να ξεκινήσουμε ένα menu για το δικό σου event. Στο κάτω-κάτω μόνο εσύ γνωρίζεις τι είναι αυτό που θα ικανοποιήσει τους δικούς σου καλεσμένους.

Ο πελάτης της party-catering γνωρίζει και χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες και επιδιώκει να έχει μια value for money προσέγγιση στο event που ετοιμάζει. Δίνει βάση στην ποιότητα και τη σωστή παρουσίαση χωρίς να τον ενδιαφέρει το gourmet και το upper end της αγοράς. Του αρέσει το μοντέρνο και υιοθετεί τα food trends της εποχής. 

Η party-catering μπορεί και αναλαμβάνει βαπτίσεις, γάμους, αρραβώνες, πολιτικά events, εταιρικά party, συνέδρια, εγκαίνια καταστημάτων και γραφείων, coffee breaks, light lunches, αποφοιτήσεις σχολείων, παιδικά party, γιορτές στο σπίτι καθώς παρέχει λύσεις σε μόνιμες συνεργασίες τροφοδοσίας σωματείων και ιδρυμάτων.

Η party-catering μπορεί και αναλαμβάνει να καλύψει ανάγκες τροφοδοσίας για μέχρι 3000 άτομα. Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι διαφορετικά events έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο σε πολυπλοκότητα προετοιμασίας όσο σε ανάγκες εξοπλισμού και service έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο για τους καλεσμένους.

Ο αριθμός καλεσμένων που παρευρίσκονται είναι πάντοτε μικρότερος του αριθμού των ατόμων που έχουν λάβει πρόσκληση. Υπάρχουν όμως καλεσμένοι που ανταποκρίνονται θετικά με όλο το εύρος της οικογένειάς τους και θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Το πιο σωστό είναι να ζητηθεί από τους καλεσμένους να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν από πριν με σκοπό το σωστό προγραμματισμό.

Η party-catering συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές, δυνατά ονόματα στην τοπική αγορά της Θεσσαλονίκης. Είναι συνειδητή απόφαση για την εταιρεία μας να στηρίζουμε την τοπική αγορά καθώς προμηθευόμαστε όλες μας τις πρώτες ύλες ντόπια. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητά.  

Λόγω του μεγάλου εύρους διαφορετικών event που μπορούμε να αναλάβουμε, υπάρχει αντίστοιχα μεγάλο εύρος και στις τιμές που συνοδεύουν αυτά. Παράλληλα θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το service, ο εξοπλισμός, η απόσταση και πιθανά happening που μπορούν να συνοδεύσουν το event τη μέρα εκείνη. 

Στην party-catering δεν υπάρχει δυνατότητα σερβιριστών menu διότι δεν είναι κομμάτι της φιλοσοφία μας. Μπορούμε να καλύψουμε ανάγκες τροφοδοσίας με μεγάλο εύρος σε ποσότητα και ποικιλία με το κομμάτι της παρουσίασης να είναι πάντοτε σε buffet. Αυτή είναι ούτως η άλλως και η παγκόσμια τάση για events πλέον.

Η party-catering καλύπτει την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τους παρακάτω Δήμους: Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης – Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Βόλβης, Δέλτα, Θερμαϊκού, Θέρμης, Λαγκαδά, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου.

Επίσης αναλαμβάνει event  στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής,  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Η party-catering μπορεί να καλύψει ανάγκες τροφοδοσίας σε οποιοδήποτε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σύμφωνα πάντα με την πολιτική χρήσης  του συγκεκριμένου χώρου που θα φιλοξενήσει το event και εφόσον υπάρχει άδεια από τον ιδιοκτήτη του χώρου, είτε αφορά σε ιδιώτη είτε σε ιδιωτικό, δημοτικό ή κρατικό φορέα.

Καλό είναι να κλείσουμε ραντεβού και να μιλήσουμε για τις ανάγκες του δικού σου event και πως μπορούμε να καλύψουμε σε ανάγκες τροφοδοσίας. Είναι για μας ιδανικό να σχεδιάσουμε το δικό σου event βήμα-βήμα έτσι η ολοκληρωμένη πρόταση που θα κάνουμε να είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα!

Τα menu της party-catering είναι ανεβασμένα στη σελίδα του κάθε είδους. Για παράδειγμα τα menu βάπτισης είναι στο κομμάτι της βάπτισης, τα menu του γάμου στο κομμάτι του γάμου κτλ.

Υπάρχουν έτοιμα menu που μπορούν να καλύψουν μεγάλο εύρος αναγκών σε τροφοδοσία. Τα menu αυτά βρίσκονται ανεβασμένα στο site της party-catering σε μορφή .pdf Αν υπάρχει κάποιο έτοιμο menu που να καλύπτει τις δικές σου ανάγκες σε τροφοδοσία, μπορείς να μας ζητήσεις προσφορά και με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της party-catering γίνεται η παραγγελία ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημά. Στην περίπτωση αυτή η κατάθεση περιλαμβάνει όλο τον ποσό. Τέλος λαμβάνεις mail επιβεβαίωσης της αγοράς του προϊόντος και υπογεγραμμένη σύμβαση για ανάληψη του event.

Όταν έχει γίνει η παραγγελία από online αγορά αποδεκτή και έχει περάσει η πληρωμή του ποσού, λαμβάνεις mail επιβεβαίωσης της αγοράς του προϊόντος και υπογεγραμμένη σύμβαση για ανάληψη του event.

Στην περίπτωση που η παραγγελία από online αγορά δεν γίνεται αποδεκτή λαμβάνεις mail απόρριψης της πληρωμής και θα χρειαστεί φυσική παρουσία προσώπου για να γίνει η διαδικασία manually από την αρχή.

Η ζήτηση για τροφοδοσία διαφέρει από εποχή σε εποχή με αποτέλεσμα να υπάρχουν περίοδοι υψηλότερης ζήτησης σε σχέση με άλλες. Έτσι λοιπόν η ζήτηση για τροφοδοσία ανεβαίνει κατακόρυφα μεταξύ τέλος Απριλίου με τέλος Σεπτεμβρίου. Η ολοκληρωμένη πρόταση που στέλνουμε είναι πάντοτε βάσει διαθεσιμότητας.

Η party-catering προτείνει στους πελάτες της τη δοκιμή του menu που έχει επιλεγεί. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνουμε από πιθανές απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής ενώ μπορούμε να τροποποιήσουμε το menu έτσι ώστε να έρθει γευστικά εκεί που πρέπει και το αποτέλεσμα να είναι άψογο για τους καλεσμένους. Η υπηρεσία αυτή γίνεται κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας.

Βεβαίως και μπορούμε! Η party-catering συνεργάζεται στενά πέρα από chef με διατροφολόγους που επιβλέπουν τα menu πριν αυτά εκδοθούν για αγορά. Η υπηρεσία αυτή είναι εξειδικευμένη και μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά με τη δοκιμή του menu που έχει επιλεγεί και κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας.

Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί προκύπτει μόνο από συνδυασμό διαφορετικών menu τότε θα συνδυάσουμε τα διαφορετικά menu μεταξύ τους! Στην party-catering έχουμε μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό του κάθε event γιατί αυτό που έχει σημασία για μας είναι να μείνουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο από τα έτοιμα menu που να σε ικανοποιεί τότε καλό θα ήταν να κλείσεις ραντεβού στο χώρο μας για να φτιάξουμε μαζί βήμα-βήμα μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για σένα! Στην party-catering έχει σημασία να μείνουν οι πελάτες μας πάντοτε ικανοποιημένοι.

Βεβαίως και υπάρχουν! Στην περίπτωση που υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες όπως vegan ή vegetarian σε κομμάτι του menu ή σε όλο το εύρος του, καλό θα ήταν να κλείσεις ραντεβού στο χώρο μας για να φτιάξουμε μαζί βήμα-βήμα μία ολοκληρωμένη πρόταση που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του menu αυτού.

Η party-catering δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να ετοιμάσει τροφοδοτικές επιλογές που να είναι προορισμένες για άτομα με αλλεργίες, όποιες αλλεργίες κι αν είναι αυτές. Μπορούμε να αποφύγουμε επιλογές τροφοδοσίας που είναι υψηλού ρίσκου όπως ψάρι, θαλασσινά, φράουλες και ξηρούς καρπούς κατόπιν συμφωνίας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για allergy-free αποτέλεσμα.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της αλλά και να μην σερβίρει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις φαγητό που έχει φτιαχτεί από πριν στο σπίτι, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε διαφορετικό τραπέζι και σερβιρισμένο σε οικιακά σκεύη έτσι ώστε να είναι αντιληπτό από τους καλεσμένους ότι το φαγητό αυτό δεν αποτελεί κομμάτι της τροφοδοσίας από την party-catering.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της αλλά και να μην σερβίρει φαγητό που δεν είναι φτιαγμένο στην κουζίνα της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις φαγητό που έχει φτιαχτεί από άλλο catering ταυτόχρονα με το δικό μας, δεν είναι αποδεκτό και αποτελεί σοβαρό λόγο αποχώρησης της party-catering από το event αφού πρώτα γίνει εξόφληση του ποσού που έχει συμφωνηθεί.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει ποτά που δεν είναι παροχή της αλλά και να μην σερβίρει ποτά που δεν είναι παροχή της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις ποτά από άλλο πάροχο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε διαφορετικό τραπέζι/bar και σερβιρισμένο σε ποτήρια του άλλου παρόχου έτσι ώστε να είναι αντιληπτό από τους καλεσμένους ότι τα ποτά αυτά δεν αποτελούν κομμάτι της τροφοδοσίας από την party-catering.

Είναι πολιτική της party-catering να μην παρουσιάζει ποτά που δεν είναι παροχή της αλλά και να μην σερβίρει ποτά που δεν είναι παροχή της. Στην περίπτωση που επιθυμείς να σερβίρεις ποτά που έχουν αγοραστεί από πριν στο σπίτι, αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε διαφορετικό τραπέζι/bar και σερβιρισμένο σε οικιακά ποτήρια έτσι ώστε να είναι αντιληπτό από τους καλεσμένους ότι τα ποτά αυτά δεν αποτελούν κομμάτι της τροφοδοσίας από την party-catering.

Η party-catering είναι σε θέση να καλύψει ανάγκες σε εξοπλισμό τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. Αν όμως επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετική εταιρεία για κάλυψη των αναγκών του εξοπλισμού, τότε καλό θα ήταν να υπάρχει ενημέρωση για σωστό προγραμματισμό  του event.

Η party-catering καλύπτει τις ανάγκες σε βασικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα καλύπτουμε σε τραπέζια buffet, πιατέλες ρεσώ, πιατέλες για κρύα εδέσματα, πιάτα, ποτήρια, πιάστρες, μαχαιροπίρουνα (όπου είναι απαραίτητο), χαρτοποπετσέτες (μεγάλες ή μικρές), τέντα-σκέπαστρο για τον buffet stand ανάλογα με τη συμφωνία.

Η party-catering μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε πλήρη εξοπλισμό. Συγκεκριμένα μπορούμε να καλύψουμε τραπέζια ροτόντες (μικρές και μεγάλες), καρέκλες (με κάλυμμα ή χωρίς), πτυσσομενες τέντες (απλές και βαρέως τύπου), εξέδρες, πίστες χορού, φωτισμό, θέρμανση, ψύξη, τραπεζομάντηλα και πετσέτες υφασμάτινες.

Στην περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον εξοπλισμό και πέρα από τον βασικό εξοπλισμό που παρέχουμε χωρίς χρέωση, καλό θα ήταν να αναφερθεί κατά την συνάντησή μας έτσι ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός και να μπορέσουμε να δώσουμε τη καλύτερη δυνατή τιμή από την αρχή. Επίσης όταν γνωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες από την αρχή έτσι διασφαλίζουμε διαθεσιμότητα.

Οι πιατέλες που χρησιμοποιεί η party-catering είναι μεταλλικές για το φαγητό που χρειάζεται να παραμείνει στη σωστή θερμοκρασία και από πορσελάνη για τα κρύα φαγητά. Τα πιάτα μπορεί να είναι είτε πλαστικά, είτε γυάλινα. Τα ποτήρια μπορεί να είναι πλαστικά διάφανα εξαιρετικής ποιότητας είτε γυάλινα.

Στην περίπτωση που η συμφωνία με την party-catering δεν περιλαμβάνει service και ο εξοπλισμός παραμείνει στο χώρο σου με παραλαβή από εμάς την επομένη, τότε θα πρέπει να μαζευτούν τα αποφάγια από τα πιάτα και τις πιατέλες και να πεταχτούν. Ο εξοπλισμός δεν χρειάζεται να πλυθεί. Το πλύσιμο των πιάτων θα γίνει από εμάς.

Βεβαίως και μπορείς! Η party-catering παρέχει τη δυνατότητα να παραδώσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο το φαγητό και να αποχωρήσουμε. Αυτό γίνεται κατόπιν συμφωνίας και ζητείται εγγύηση για τον εξοπλισμό που σου εμπιστευόμαστε! Το ποσό που ορίζεται ως εγγύηση για τον εξοπλισμό προκαταβάλλεται τη μέρα του event.

Εφόσον η συμφωνία με την party-catering είναι για να παραδώσουμε τόσο τον εξοπλισμό όσο το φαγητό και να αποχωρήσουμε, ζητείται εγγύηση για τον εξοπλισμό που σου εμπιστευόμαστε.Το ποσό της εγγύησης διαφοροποιείται ανάλογα με το τι είδους εξοπλισμό αφήνουμε στον χώρο και την ποσότητα αυτού. Η εγγύηση είναι πάντοτε σε μετρητά και πέρα του ποσού που έχει συμφωνηθεί για το φαγητό.

Είναι πολιτική της party-catering το ποσό της εγγύησης να επιστρέφεται την επομένη μέρα πάλι σε μετρητά, εφόσον ο εξοπλισμός βρίσκεται στην ίδια καλή κατάσταση όπως τον έχουμε αφήσει στο χώρο σας και επιστρέφεται στην ίδια ποσότητα αυτού που έχουμε αφήσει. Γίνεται έλεγχος και επιστρέφεται η εγγύηση.

Είναι πολιτική της party-catering στην περίπτωση κατεστραμμένου ή χαμένου εξοπλισμού να παρακρατείται κομμάτι ή ολοκληρο το ποσό της εγγύησης που έχει καταβληθεί. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει τιμοκατάλογος ζημιών και οι χρεώσεις γίνονται σύμφωνα με αυτόν. Οι πελάτες που έχουν ζητήσει τον εξοπλισμό είναι εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνοι για αυτόν. 

Η party-catering μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε πλήρη εξοπλισμό εφόσον συνοδεύει το φαγητό που έχει παραγγελθεί για το event. Σκοπός της επιχείρησης είναι να παρέχει τροφοδοσία και όχι εξοπλισμό. Για αυτόν τον λόγο, η party-catering δεν μπορεί να παρέχει μόνο εξοπλισμό χωρίς φαγητό για οποιοδήποτε event.

Βεβαίως και μπορείς! Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ειδικοτήτων που μπορείς να έχεις στο event που οργανώνεις. Συγκεκριμένα μπορούμε να καλύψουμε σε σερβιτόρους, runners, barista, bartenders, barbeque specialists ή ψητάδες, clown, παιδαγωγούς, djs, άτομο για happening με λουκουμάδες και άτομο για happening με παγωτό.

Ένα event  μπορεί να διαρκέσει από 2 ως και τέσσερις ώρες. Τα event μικρής διάρκειας είναι συνήθως coffee breaks, κοπή πίτας και κέρασμα έξω από εκκλησία. Οι μεγαλύτερες σε διάρκεια event είναι μπουφές για βάπτιση ή γάμο και φαγητό για αρραβώνα στο σπίτι.

contact party catering

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Είμαστε Online! Ξεκίνησε μια συζήτηση μαζί μας μέσα από το live chat!

μπορείς να μας βρεις

Στέλιου Καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

 

ή να μας καλέσεις στο +30 2310 473410